Fakta


There are no translations available.

 

AB Fristad Bygg marknadsför och säljer korslimmade massivträpaneler på den svenska marknaden. KLH-panelerna är den konstruktiva stommen i ett hus och används till väggar, bjälklag och tak. Vi hjälper till med statikberäkningar och prissättning av ditt projekt.

Vi är en distributionspartner till det Österrikiska företaget KLH Massivholz GmbH som är den ledande tillverkaren av stora korslimmade massivträpaneler i Europa.

Den nuvarande produktionsanläggningen i Österrike, som producerar för hela den europeiska marknaden, öppnades 1999. Fabriken har cirka 130 personer och producerar årligen 650 tusen kvm KLH massivträpaneler. Vi erbjuder våra kunder och våra partners ett betydande bidrag till en bättre miljö som vi är stolta över.

Vi ser oss själva som en expert på hållbar, innovativ och effektiv byggnad med korslimmat massivträ. Våra tjänster sträcker sig från tekniska och statiska råd om utveckling av projektspecifika detaljer till leverans av måttanpassade element. Våra kunder gynnas av vår erfarenhet av internationella projekt och uppskattar oss som pålitlig partner, särskilt på krävande projekt.

 

moto